مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترس از مهاجرت احساسي است كه باعث انصراف خيلي از علاقه مندان به مهاجرت مي‌شود، اين ترس به صورت هشيار و گاه پنهان آن‌ها را از حركت وامي‌دارد. عوامل زيادي بر ميزان اين ترس و نحوه عملكرد آن‌ها تاثير دارد، شايد شما نيز دلايل اين ترس‌تان را مي‌دانيد اما نمي‌خواهيد براي رفع آن راهي پيدا كنيد؛ اين در حالي است كه با يك بررسي ساده مي‌توانيد تصميمي بگيريد كه شما را از وضعيت بلاتكليفي رها كند. در عوامل ايجاد ترس و راه‌هاي واجهه با ترس از مهاجرت را بررسي كرده‌ايم.

منبع: ترس از مهاجرت | دلايل و آمادگي روحي براي مهاجرت

ترس از مهاجرت

ترس از مهاجرت براي هر فردي كه قصد تغيير مكان زندگي دارد مي تواند پيش بيايد. اين ترس ممكن است حتي مربوط به تغيير شهر باشد. براي برخي اين فاصله جابجايي كمتر است، اما شدت ترس از مهاجرت به حدي است كه او را به وضعيت كنوني اش وابسته تر مي‌كند. ترس از مهاجرت باعث مي شود كه با وجود شرايط مناسب براي پيشرفت در زمينه هاي مختلف زندگي، فرد به وضعيت كنوني اش رضايت دهد. در حالي كه با غلبه بر ترس و وابستگي هايش احتمال رسيدن به موفقيت و آسايش براي او و حتي فرزندانش بسيار زياد است.

دلايل ترس از مهاجرت

ترس از مهاجرت با توجه به شرايط زندگي شما و همين‌طور شخصيت منحصر به فرد هركس مي‌تواند دلايل متفاوتي داشته باشد. اما برخي از مهم‌ترين دلايل ترس از مهاجرت را در ادامه شرح داده‌ايم.

1- ترس از تنهايي و از دست دادن عزيزان

يكي از مهم‌ترين دلايل ترس از مهاجرت اين است كه احتمالاً شما مي‌بايست از عزيزان خود دور شويد. به همين خاطر مهاجرت‌هاي انفرادي فشار بيشتري را براي فرد به همراه دارند و هرچقدر تعداد اعضاي خانواده يا دوستاني كه همراه شما مهاجرت مي‌كنند بيشتر باشد، تحمل اين فشار راحت‌تر خواهد شد. ترس از اينكه شايد تا مدت‌ها نتوانيم عزيزانمان را مجدد ببينيم و يا در شرايط سخت كنار آن‌ها باشيم يكي از دلايلي است كه ما را از مهاجرت منصرف مي‌كند. علاوه بر اين تنها بودن نيز براي بعضي‌ها موضوع سختي است كه نمي‌توانند آن را تحمل كنند و اين موضوع مي‌تواند برايشان نگران‌كننده باشد.

2- ترس از ناشناخته‌ها در مهاجرت

ورود به يك شهر يا كشور جديد به اين معناست كه شما با موجي از ناشناخته‌ها مواجه مي‌شويد. ناآگاهي از زبان كشور مقصد، فرهنگ و باورهاي مردم و بسياري از مسائل ديگر يكي از موضوعاتي است كه مي‌تواند باعث نگراني و ترس از مهاجرت باشد. به همين خاطر متخصصين معتقدند مهاجرت در سنين پايين‌تر فشار رواني كمتري به همراه دارد، زيرا قدرت انطباق در اين سنين بيشتر است و شما سريع‌تر مي‌توانيد خود را با تغييرات موجود هماهنگ كنيد.

3- از دست دادن موقعيت‌ها

بسياري از مواقع مهاجرت به اين معناست كه بايد داشته‌هاي خود را كنار گذاشته و زندگي جديدي را در محيطي جديد ايجاد كنيد. به همين خاطر ترس از مشكلات مالي يا تحصيلي ازجمله مسائلي هستند كه مي‌توانند باعث نگراني براي مهاجرت شوند.

4- ترس از شكست در مهاجرت

مهاجرت يكي از جدي‌ترين تصميمات در زندگي هر فرد است كه مي‌تواند به نقطه عطفي در زندگي وي تبديل شود. تصميم براي مهاجرت مي‌تواند شما را در شرايط بهتري قرار دهد و باعث پيشرفت در زندگي‌تان باشد؛ اما از طرف ديگر گاهي نيز ممكن است مهاجرت باعث شود بسياري از موقعيت‌هاي مطلوب زندگي خود را از دست بدهيد. به همين خاطر تصميم‌گيري سنجيده و با در نظر گرفتن تمامي مسائل يكي از مهم‌ترين نكاتي است كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد.

5- نداشتن اعتمادبه‌نفس يا وابستگي بيش‌ازحد

بعضي ويژگي‌هاي شخصيتي نيز ازجمله مسائلي است كه مي‌تواند در ترس از مهاجرت تأثير داشته باشد. افرادي كه اعتمادبه‌نفس كافي ندارند يا بيش‌ازحد به ديگران وابسته هستند، معمولاً از اينكه بخواهند به‌تنهايي زندگي كنند دچار وحشت مي‌شوند. اين افراد چون به توانايي‌هاي خود ايمان ندارند، معمولاً احساس مي‌كنند به‌تنهايي از پس مشكلات زندگي برنمي‌آيند و ترس از شرايطي كه قرار است با آن مواجه شوند ازجمله دلايلي است كه انگيزه آن‌ها را براي مهاجرت از بين مي‌برد.

راهكارهايي براي از بين بردن ترس از مهاجرت

ترس از مهاجرت شايد باعث شود تا از تمامي مزايا و امكاناتي كه مي‌توانيد به دست بياوريد صرف‌نظر كرده و هرگز اين تصميم را عملي نكنيد. اگرچه اين ترس مي‌تواند در برخي افراد بسيار شديد باشد، اما راهكارهايي براي كاهش آن نيز وجود دارد كه مي‌توانيد با توجه به شرايط خود و دلايلي كه براي مهاجرت داريد از آن‌ها استفاده كنيد. ازجمله اين راهكارها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد.

قدم اول: منطقي تصميم بگيريد

تمامي مزايا و معايبي كه مهاجرت از نظر شما دارد را يادداشت كنيد و به هركدام از آن‌ها از يك تا ده نمره‌ بدهيد. در آخر نمرات مزايا و معايب را جمع بزنيد و ببينيد آيا مزاياي مهاجرت برايتان بيشتر است يا معايب آن؟ اگر احساس مي‌كنيد در تصميم‌گيري ضعف داريد و حتي با استفاده از اين تكنيك نيز نمي‌توانيد به نتيجه‌ برسيد بهتر است با يك مشاور درباره اين موضوع صحبت كنيد.

قدم دوم: اطلاعات خود را افزايش دهيد

اگر ترس از ناشناخته‌ها و محيط جديد يا از دست دادن موقعيت فعلي‌تان شما را از مهاجرت مي‌ترساند، بهتر است سعي كنيد تا جاي ممكن اطلاعات خود را راجع به اين موضوع افزايش دهيد. به ميزاني كه شما با زبان، فرهنگ، شرايط كار و تحصيل در محيط جديد آشنا باشيد و مطالب ناشناخته كمتري برايتان باقي بماند ترس از مهاجرت نيز كاهش مي‌يابد.

قدم سوم: تغيير باورها

بعضي از باورهاي منفي مي‌تواند عامل ترس از مهاجرت باشد. براي مثال تصور اينكه شما به‌تنهايي از عهده زندگي برنخواهيد آمد يا اينكه ديگر نمي‌توانيد در كنار خانواده‌تان باشيد افكار مخربي هستند كه مي‌بايست با آن‌ها مبارزه كنيد. اگرچه خانواده و دوستان مهم‌ترين افراد در زندگي همه ما هستند، بااين‌حال شما بايد توانايي مستقل شدن از آن‌ها را داشته باشيد. علاوه بر اين مهاجرت به اين معنا نيست كه شما هرگز قادر نخواهيد بود عزيزان خود را ببينيد.

دلايلي كه براي ترس از مهاجرت داريد را روي يك كاغذ يادداشت كنيد و سپس با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه واقعاً باورهايتان تا چه حد صحيح هستند و تا چه حد افكار منفي مانع تصميم‌گيري صحيح شما شده است. كمك گرفتن از مشاورين روانشناس نيز مي‌تواند در اين زمينه برايتان مفيد باشد.

قدم چهارم: پيدا كردن افرادي با هدف يكسان

اگر بتوانيد با افرادي كه قصد مهاجرت دارند ارتباط برقرار كنيد اين كار مي‌تواند تا حد زيادي باعث كاهش ترس شما از اين مسئله شود. پيدا كردن افرادي كه هدفي يكسان با شما دارند باعث مي‌شود انگيزه بيشتري پيدا كنيد و همين‌طور درباره بسياري از ترس‌ها و مشكلات‌تان مي‌توانيد از تجربيات آن‌ها استفاده نماييد. علاوه بر اين ترس از تنهايي در كشور مقصد نيز براي شما كاهش خواهد يافت.

غلبه بر ترس با ايجاد آمادگي روحي براي مهاجرت

متخصصان بر اين باروند كه ترس از مهاجرت يك نوع ترس واقعي است. به اين معنا كه اگر شما آمادگي هاي لازم براي مهاجرت نداشته باشيد و زمينه‌اي مناسب براي تغيير مكان و موقعيت زندگي فراهم نكرده باشيد، آن وقت ترس هايتان تبديل به واقعيت خواهد شد. بنابراين بايد در قدم اول آمادگي روحي براي مهاجرت را داشته باشيد. در ادامه به 5 راهكار كاربردي براي بالابردن روحيه مهاجرت اشاره كرده ايم.

1- ترسيم آينده اي روشن تر و بزرگ تر

يكي از راه هاي ايجاد آمادگي روحي فكر كردن به آينده اي است كه براي آن قصد مهاجرت داريد. اگر در وضعيت كنوني خود آرامش، امنيت و راهي براي پيشرفت نمي بينيد. پس مهاجرت انتخاب خوبي است. شما با مهاجرت شرايط زندگي بهتري خواهيد داشت. آينده فرزندان تان و خوشحالي آن ها تامين خواهد شد. پس با ترسيم چنين آينده اي براي خود و خانواده تان آمادگي روحي خود را افزايش دهيد. چنين نگرش مثبتي ترس از مهاجرت را هم كاهش مي‌دهد.

2- روشن كردن موضوعات آزاردهنده

اگر به فكر مهاجرت هستيد، پس حتما موضوعي براي آزار شما يا عزيزان تان وجود دارد. به اين فكر كنيد كه بعد از مهاجرت اين مسائل رفع مي شود. شما بعد از مهاجرت ديگر با مشكلاتي مثل نبود شغل، عدم ثبات اقتصادي، تحصيلات، درآمد، امنيت، هواي آلوده و…. مواجه نيستيد. بنابراين براي خود موضوعات آزاردهنده را روشن كنيد. تا براي مهاجرت انگيزه بيشتري پيدا كنيد. هرچه انگيزه شما بيشتر شود، ترس از مهاجرت نيز كمتر خواهد شد.

3- در مورد فرهنگ و كشور مقصد اطلاعات كسب كنيد

يكي از عوامل ايجاد ترس از مهاجرت ، نداشتن ديدي روشن از پيش آمدهايي است كه انتظارتان را مي‌كشد. هر چه بيشتر بتوانيد از كشور و شهر مقصد اطلاعات بيشتري كسب كنيد و در مورد شرايط آنجا ديد روشن تري داشته باشيد، آمادگي روحي شما براي مهاجرت بيشتر خواهد شد.

4- صحبت با كساني كه تجربه مهاجرت دارند

صحبت با كساني كه تجربه مهاجرت و سختي هاي آن را داشته اند به شما كمك مي كند تا با استفاده از تجربيات شان آمادگي بيشتري براي چالش هاي پيش رو داشته باشيد. با آگاهي از تجربيات ساير مهاجران احتمال اينكه مساله اي براي شما زودتر حل شود، بيشتر خواهد شد. طبق تجربه صحبت هاي ساير مهاجران ترس از مهاجرت را به طور چشمگيري كاهش مي دهد.

5- موقعيت خود را بررسي كنيد

با توجه به اطلاعاتي كه به دست آورديد، حال وقت آن رسيده كه شرايط و آمادگي خود را براي مهاجرت بسنجيد. شما بايد خودتان به طور قطعي در مورد مهاجرت تصميم بگيريد. بنابراين براساس گفته هاي اطرافيان و اينكه موجي از مهاجرت در كشور رخ داده يا نه، به طور فردي آمادگي روحي براي مهاجرت را در خود ارزيابي نماييد. براي خيلي از ما مهاجرت جاده اي يك طرفه است. بنابراين قدم گذاشتن در اين مسير بايد با احتياط كامل صورت بگيرد. توصيه ميشود در اين مورد حتما با متخصصين روانشناسي صحبت نماييد.

سخن آخر

مهاجرت حقيقتا موضوعي استرس زا است. بنابراين هر انساني با قرارگيري در چنين موقعيتي دچار ترس از مهاجرت خواهد شد. شما بايد در اين مورد به جوانب مختلف مساله نگاه بياندازيد. يكي از مهم ترين اين جوانب روحيه و انگيزه خودتان براي مهاجرت است. شايد تمامي شرايط مادي براي مهاجرت شما فراهم باشد. اما چه فايده اگر شما بعد از مهاجرت دچار افسردگي و ياس بشويد. پس هر فردي و خانواده اي بايد براي چنين تصميم بزرگي از خدمات مشاوره روانشناسان استفاده كنند. شما با غلبه بر ترس از مهاجرت و ايجاد آمادگي روحي مي توانيد تمامي مشكلات را پشت سر بگذاريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از مهاجرت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

چطور مي‌توان بر ترس از مهاجرت غلبه كرد؟

تصميم‌گيري منطقي و داشتن هدفي مشخص، ايجاد تغيير در باورهاي اشتباه، افزايش اطلاعات راجع به مهاجرت و كشور مقصد و همين‌طور پيدا كردن دوستاني كه هدفي يكسان با شما داشته باشند ازجمله راهكارهاي غلبه بر ترس از مهاجرت است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از مهاجرت | دلايل و آمادگي روحي براي مهاجرت

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/22  ] [ ۱۳ ] [ newmiind ] [ ]

ترس از مهاجرت احساسي است كه باعث انصراف خيلي از علاقه مندان به مهاجرت مي‌شود، اين ترس به صورت هشيار و گاه پنهان آن‌ها را از حركت وامي‌دارد. عوامل زيادي بر ميزان اين ترس و نحوه عملكرد آن‌ها تاثير دارد، شايد شما نيز دلايل اين ترس‌تان را مي‌دانيد اما نمي‌خواهيد براي رفع آن راهي پيدا كنيد؛ اين در حالي است كه با يك بررسي ساده مي‌توانيد تصميمي بگيريد كه شما را از وضعيت بلاتكليفي رها كند. در عوامل ايجاد ترس و راه‌هاي واجهه با ترس از مهاجرت را بررسي كرده‌ايم.

 

 منبع : ترس از مهاجرت

دلايل ترس از مهاجرت

ترس از مهاجرت با توجه به شرايط زندگي شما و همين‌طور شخصيت منحصر بع فرد هر كس مي‌تواند دلايل متفاوتي داشته باشد. اما برخي از مهم‌ترين دلايل اين ترس عبارتند از:

ترس از تنهايي و از دست دادن عزيزان

يكي از مهم‌ترين دلايل ترس از مهاجرت اين است كه احتمالاً شما مي‌بايست از عزيزان خود دور شويد. به همين خاطر مهاجرت‌هاي انفرادي فشار بيشتري را براي فرد به همراه دارند و هرچقدر تعداد اعضاي خانواده يا دوستاني كه همراه شما مهاجرت مي‌كنند بيشتر باشد، تحمل اين فشار راحت‌تر خواهد شد. ترس از اينكه شايد تا مدت‌ها نتوانيم عزيزانمان را مجدد ببينيم و يا در شرايط سخت كنار آن‌ها باشيم يكي از دلايلي است كه ما را از مهاجرت منصرف مي‌كند. علاوه بر اين تنها بودن نيز براي بعضي‌ها موضوع سختي است كه نمي‌توانند آن را تحمل كنند و اين موضوع مي‌تواند برايشان نگران‌كننده باشد. براي مقابله با تنهايي و افسردگي مهاجرت كليك كنيد.

ترس از ناشناخته‌ها در مهاجرت

ورود به يك شهر يا كشور جديد به اين معناست كه شما با موجي از ناشناخته‌ها مواجه مي‌شويد. ناآگاهي از زبان كشور مقصد، فرهنگ و باورهاي مردم و بسياري از مسائل ديگر يكي از موضوعاتي است كه مي‌تواند باعث نگراني و ترس از مهاجرت باشد. به همين خاطر متخصصين معتقدند مهاجرت در سنين پايين‌تر فشار رواني كمتري به همراه دارد، زيرا قدرت انطباق در اين سنين بيشتر است و شما سريع‌تر مي‌توانيد خود را با تغييرات موجود هماهنگ كنيد.

از دست دادن موقعيت‌ها

بسياري از مواقع مهاجرت به اين معناست كه بايد داشته‌هاي خود را كنار گذاشته و زندگي جديدي را در محيطي جديد ايجاد كنيد. به همين خاطر ترس از مشكلات مالي يا تحصيلي ازجمله مسائلي هستند كه مي‌توانند باعث نگراني براي مهاجرت شوند.

ترس از شكست در مهاجرت

مهاجرت يكي از جدي‌ترين تصميمات در زندگي هر فرد است كه مي‌تواند به نقطه عطفي در زندگي وي تبديل شود. تصميم براي مهاجرت مي‌تواند شما را در شرايط بهتري قرار دهد و باعث پيشرفت در زندگي‌تان باشد؛ اما از طرف ديگر گاهي نيز ممكن است مهاجرت باعث شود بسياري از موقعيت‌هاي مطلوب زندگي خود را از دست بدهيد. به همين خاطر تصميم‌گيري سنجيده و با در نظر گرفتن تمامي مسائل يكي از مهم‌ترين نكاتي است كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد.

نداشتن اعتمادبه‌نفس يا وابستگي بيش‌ازحد

بعضي ويژگي‌هاي شخصيتي نيز ازجمله مسائلي است كه مي‌تواند در ترس از مهاجرت تأثير داشته باشد. افرادي كه اعتمادبه‌نفس كافي ندارند يا بيش‌ازحد به ديگران وابسته هستند، معمولاً از اينكه بخواهند به‌تنهايي زندگي كنند دچار وحشت مي‌شوند. اين افراد چون به توانايي‌هاي خود ايمان ندارند، معمولاً احساس مي‌كنند به‌تنهايي از پس مشكلات زندگي برنمي‌آيند و ترس از شرايطي كه قرار است با آن مواجه شوند ازجمله دلايلي است كه انگيزه آن‌ها را براي مهاجرت از بين مي‌برد.

 

 

راهكارهايي براي از بين بردن ترس از مهاجرت

ترس از مهاجرت شايد باعث شود تا از تمامي مزايا و امكاناتي كه مي‌توانيد به دست بياوريد صرف‌نظر كرده و هرگز اين تصميم را عملي نكنيد. اگرچه اين ترس مي‌تواند در برخي افراد بسيار شديد باشد، اما راهكارهايي براي كاهش آن نيز وجود دارد كه مي‌توانيد با توجه به شرايط خود و دلايلي كه براي مهاجرت داريد از آن‌ها استفاده كنيد. ازجمله اين راهكارها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

منطقي تصميم بگيريد

تمامي مزايا و معايبي كه مهاجرت از نظر شما دارد را يادداشت كنيد و به هركدام از آن‌ها از يك تا ده نمره‌ بدهيد. در آخر نمرات مزايا و معايب را جمع بزنيد و ببينيد آيا مزاياي مهاجرت برايتان بيشتر است يا معايب آن؟ اگر احساس مي‌كنيد در تصميم‌گيري ضعف داريد و حتي با استفاده از اين تكنيك نيز نمي‌توانيد به نتيجه‌ برسيد بهتر است با يك مشاور درباره اين موضوع صحبت كنيد.

اطلاعات خود را افزايش دهيد

اگر ترس از ناشناخته‌ها و محيط جديد يا از دست دادن موقعيت فعلي‌تان شما را از مهاجرت مي‌ترساند، بهتر است سعي كنيد تا جاي ممكن اطلاعات خود را راجع به اين موضوع افزايش دهيد. به ميزاني كه شما با زبان، فرهنگ، شرايط كار و تحصيل در محيط جديد آشنا باشيد و مطالب ناشناخته كمتري برايتان باقي بماند ترس از مهاجرت نيز كاهش مي‌يابد.

تغيير باورها

بعضي از باورهاي منفي مي‌تواند عامل ترس از مهاجرت باشد. براي مثال تصور اينكه شما به‌تنهايي از عهده زندگي برنخواهيد آمد يا اينكه ديگر نمي‌توانيد در كنار خانواده‌تان باشيد افكار مخربي هستند كه مي‌بايست با آن‌ها مبارزه كنيد. اگرچه خانواده و دوستان مهم‌ترين افراد در زندگي همه ما هستند، بااين‌حال شما بايد توانايي مستقل شدن از آن‌ها را داشته باشيد. علاوه بر اين مهاجرت به اين معنا نيست كه شما هرگز قادر نخواهيد بود عزيزان خود را ببينيد.

دلايلي كه براي ترس از مهاجرت داريد را روي يك كاغذ يادداشت كنيد و سپس با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه واقعاً باورهايتان تا چه حد صحيح هستند و تا چه حد افكار منفي مانع تصميم‌گيري صحيح شما شده است. كمك گرفتن از مشاورين روانشناس نيز مي‌تواند در اين زمينه برايتان مفيد باشد. براي دريافت مشاوره خارج از كشور كليك كنيد.

پيدا كردن افرادي با هدف يكسان

اگر بتوانيد با افرادي كه قصد مهاجرت دارند ارتباط برقرار كنيد اين كار مي‌تواند تا حد زيادي باعث كاهش ترس شما از اين مسئله شود. پيدا كردن افرادي كه هدفي يكسان با شما دارند باعث مي‌شود انگيزه بيشتري پيدا كنيد و همين‌طور درباره بسياري از ترس‌ها و مشكلات‌تان مي‌توانيد از تجربيات آن‌ها استفاده نماييد. علاوه بر اين ترس از تنهايي در كشور مقصد نيز براي شما كاهش خواهد يافت.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

تصميم‌گيري منطقي و داشتن هدفي مشخص، ايجاد تغيير در باورهاي اشتباه، افزايش اطلاعات راجع به مهاجرت و كشور مقصد و همين‌طور پيدا كردن دوستاني كه هدفي يكسان با شما داشته باشند ازجمله راهكارهاي غلبه بر ترس از مهاجرت است.

   

 منبع : ترس از مهاجرت

 



:: بازديد از اين مطلب : 0

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/3/8  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 4
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب